Bouwplaats Hoef en Haag in beeld: week 40-42

Hoef en Haag, bouwplaats Dorpshart fase 2A, week 42

 

Met gepaste trots start ik vandaag met deze nieuwe serie op dit blog: Foto’s van de bouwplaats. Met regelmaat mag ik hier de mooiste plaatjes gaan publiceren die exclusief op de bouwplaats zijn gemaakt van Het Dorpshart Fase 2A in Hoef en Haag. Kijk je mee?

De foto’s zullen de komende maanden het bouwproces gedetailleerd in beeld brengen, waarbij bouwnummer 60 (2de Poortstraat) min of meer het uitgangspunt is. Maar ook andere huizenblokken komen in beeld. Staat de plek van jouw toekomstige huis in Hoef en Haag er ook op?

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Wil je een mailtje krijgen zodra ik een nieuw blog heb gepubliceerd? Laat dan rechts op de pagina je e-mailadres achter. Je krijgt dan voortaan automatisch bericht.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*