Bouwplaats Hoef en Haag in beeld: week 46

Hoef en Haag, bouwplaats Dorpshart fase 2A, week 46

 

De laatste foto’s van de bouwplaats van Het Dorpshart fase 2A in Hoef en Haag. Ondanks de kou wordt er hard doorgewerkt, en gaat het bij sommige huizenblokken nu wel heel snel: daar ligt al vloerverwarming en zijn zelfs al trappen en dakkapellen geplaatst.

Onderstaande foto’s zijn genomen in week 46. Het zijn wat overzichtsfoto’s die gemaakt zijn vanaf het Dorpshart bouwfase 2B richting fase 2A. Ook zijn wat werkzaamheden te zien die intussen bij blok 28 uitgevoerd zijn, zoals het plaatsen van de trappen, aanbrengen van elektriciteitsleidingen, vloerverwarming en dakkapellen en dwarskappen.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Meer foto’s van de bouwplaats vind je hier (week 40-42) en hier (week 44-45).

 


3 thoughts on “Bouwplaats Hoef en Haag in beeld: week 46”

 • Deborah

  27 november 2018 at 19:31

  Hi rebekka,
  heel leuk om te zien. Weet jij of die houten balk die te Zien is op De foto van iemand zolder, standaard is?

  Groeten Deborah

  Reply
  • Rebekka

   27 november 2018 at 20:12

   Hoi Deborah,
   Geen idee… ik zal het voor je navragen.
   Groet, Rebekka

   Reply
  • Rebekka

   28 november 2018 at 14:50

   Hoi Deborah, hier het antwoord: ‘De balk is niet standaard, die wordt alleen toegepast bij woningen waar extra ondersteuning voor het dak nodig is door b.v. de breedte van de woning. Ze worden hier alleen in blok 28 en 29 aangebracht.’ Hoop dat je hier genoeg aan hebt! Groet, Rebekka

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*