Natascha is kapster in Hoef en Haag: ‘De mensen zijn hier zo aardig!’

Midden in het Dorpshart, aan de Lekstraat, bevindt zich sinds februari van dit jaar De Haarboutique Hoef en Haag. Ik sprak kapster en onderneemster Natascha, die geen moment spijt heeft gehad van dit avontuur.

 

‘Wat een aanwinst is dit voor Hoef en Haag! Een kapster met topkwaliteit’ en ‘Natascha weet wat ze doet en heeft hart voor het vak’. Een kleine greep uit de enthousiaste aanbevelingen die tevreden klanten hebben achtergelaten op de website van De Haarboutique Hoef en Haag. En dat zijn er al behoorlijk wat, want de dagen van 32-jarige, allround kapster zijn meestal helemaal gevuld met afspraken.

 

Druk

Niet slecht voor iemand die pas een paar maanden geleden begonnen is met haar eigen zaak. En hoewel Natascha het best druk heeft, neemt ze gelukkig de tijd om even met mij te bellen! “Het gaat inderdaad heel goed”, beaamt ze. “Ik werkte naast mijn baan in een kledingzaak ook al als kapster aan huis, en die klanten komen nu naar de kapsalon. En verder zijn het vooral mensen uit het dorp en uit Hagestein.”

 

Natascha aan het werk in De Haarboutique in Hoef en Haag
Natascha aan het werk in De Haarboutique in Hoef en Haag

 

De eerste

Hoe kwam Natascha, die zelf in Harmelen woont, er nu bij om in Hoef en Haag, een nieuw dorp dat nog niet eens is afgebouwd, een zaak te beginnen? “Ik hoorde van familie van me uit Vianen over het nieuwe dorp. Mijn moeder las op Facebook een bericht over dit pand, toen stuurde ik een mailtje naar de makelaar en een dag later was er al contact. Ik keek al eerder rond in IJsselstein voor een kapsalon, maar daar zitten al zoveel kappers. In Hoef en Haag ben ik de eerste! Dat vond ik aan het begin ook wel eng.”

 

Dorp

“Ik heb in de hele wijk geflyerd en de eerste dag dat ik open was, kwamen er al mensen uit de buurt. En nu wordt het hier ook steeds gezelliger, met het lunchcafé hiernaast en binnenkort de groenteboer. De mensen die hier wonen zijn heel uiteenlopend, want ze komen natuurlijk overal vandaan. Het voelt hier nu al als een echt dorp, heel bijzonder. De mensen zijn hier zo aardig! Ik merk dat ze het me ook echt gunnen.”

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*