Uw blogster in de krant…

Foto in het Kontakt bij het interview over mijn blog over Hoef en Haag

 

Ben ik normaal zelf degene die de vragen stelt, dit keer was het redacteur Janneke Boogaard die van mij het een en ander wilde weten over mijn blog en mijn verhuisplannen van een jarendertigwoning in Vianen naar een nieuwbouwhuis in Hoef en Haag. Vorige week zocht ze mij op; deze week is mijn verhaal te lezen in de krant.

Janneke had gehoord van onze verhuisplannen en wilde van alles weten: waarom we gaan verhuizen, hoe ik op het idee kwam om te gaan bloggen en waar ik mijn onderwerpen vandaan haal. Het resultaat van het vraaggesprek is te lezen in dit krantenartikel van Het Kontakt, de lokale krant van Vijfheerenlanden en omstreken.

Monteren

Daarbij gaat niet alle eer naar mijzelf, want ik vertelde Janneke hoe mijn oudste zoon Aart (naast me op de foto) me regelmatig helpt met mijn blogs. Hij maakt namelijk beter foto’s dan ik (dat zie je onder meer in deze fotoserie en ook in deze) en is erg handig met monteren. Zo maakte hij deze video van de eerste kijkmiddag in ons nieuwbouwhuis.

 

Fotograaf

Ook mijn jongste zoon Toon was betrokken bij het krantenartikel. Janneke wilde namelijk graag een foto van ons voor onze huidige woning in Vianen. Manlief was niet thuis en daarom schakelde ik Toon in als fotograaf. Het was even passen en meten, maar uiteindelijk wist hij een paar leuke plaatjes te schieten van zijn moeder en broer. Hij vond het prachtig dat zijn naam nu officieel vermeld staat onder de foto in de krant!

 


2 thoughts on “Uw blogster in de krant…”

 • J Van Lent

  27 juni 2019 at 15:35

  Ontzettend leuk artikel en wat een mooi gezin die familie Zwolschen. Een mooie stap in een nieuwe omgeving. Gr Joas

  Reply
 • Rebekka

  27 juni 2019 at 17:21

  Tnx Joas! Groetjes van het hele gezin! 😉

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*