De bouw van ons huis in Hoef en Haag: van toen tot nu

week 48

 

Wat is er hard gewerkt op de bouwplaats van het Dorpshart in Hoef en Haag. Want na ruim een jaar is daar toch weer een stel prachtige huizenblokken neergezet! Ik zette de foto’s van ons rijtje achter elkaar, zodat je kunt zien hoe snel het is gegaan en hoe zo’n blok er in een paar weken tijd compleet anders uit kan zien. Kijk je mee?

Ruim een jaar geleden ging de bouw van start van onze nieuwbouwwoning in het Dorpshart in Hoef en Haag. Dat was natuurlijk een feestelijke bedoening, maar daarna volgde het lange, lange wachten. Het wachten werd iets draaglijker doordat een fotograaf – die tevens op de bouwplaats werkte – mij met regelmaat mooie foto’s stuurde met daarop de voortgang van de bouw. Ik postte de foto’s met grote regelmaat.

Nu ons huis is opgeleverd en we druk bezig zijn met klussen, leek het me leuk om in de tussentijd de foto’s van ons huizenblok achter elkaar te zetten. Zo zie je hoe een modderige bouwplaats langzaam veranderde in een prachtige rij woningen (met als tussentijds hoogtepuntje zelfs een prachtig sneeuwfoto!).

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Overigens stond vorige week ineens ook het naambord in onze straat (zie hieronder). Ook weer een leuk moment!

2e Poortstraat
November 2019: nieuw straatnaambord!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*