Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik schrijf over mijn zoektocht naar een nieuwe woning en hoe ik terecht kwam bij Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek in de provincie Utrecht. Over het ontstaan van het dorp, het kopen van een nieuwbouwhuis en alles wat met Hoef en Haag te maken heeft.

Rebekka van RijMijn naam is Rebekka van Rij. Al bijna tien jaar ben ik de trotse eigenaar van De Taalsmederij en werk ik als freelance tekstschrijver en eindredacteur. Ik werk voor kranten, tijdschriften en schrijf teksten in opdracht voor wisselende opdrachtgevers. Dit alles doe ik met heel veel plezier!

Behalve dat ben ik gelukkig getrouwd en de trotse moeder van twee zonen. Zoals je wellicht hebt gelezen, woon ik in de oude binnenstad van Vianen. Maar in 2019 gaat daar verandering in komen; dan verhuizen we met z’n vieren naar Hoef en Haag.

 

Blog

Het idee voor dit blog is ontstaan toen ik me ging oriënteren op nieuwbouw in het algemeen en Hoef en Haag in het bijzonder. Ik merkte dat ik op allerlei plekken op zoek moest gaan naar informatie en dat er een wereld voor me openging. Al die mogelijkheden, en al die zaken waar je op moet letten als je een nieuwbouwhuis gaat kopen… Waarom al deze informatie niet delen met andere geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners?

Ik hoop dat mijn blogs je verder kunnen helpen in jouw eigen zoektocht. Mis je informatie of zou je graag willen dat ik over een bepaald onderwerp schrijf? Neem contact met me op en wellicht kan ik wat voor je betekenen.

 

Foto: Corné Bastiaansen