Nieuwe interieurworkshops in maart!

moodboard

 

In oktober vorig jaar volgde ik een inspirerende workshop bij Yolande Schroten van Buro Binnenkans. In één middag leerde ik, samen met een groepje cursisten, in beeld te brengen welke sfeer ik straks wil creëren in mijn nieuwbouwhuis in Hoef en Haag. Zou je ook wel zo’n workshop willen volgen? Goed nieuws: er komen er binnenkort weer twee!

Tijdens de workshop ben je de hele middag bezig met knippen, plakken, kleuren met elkaar vergelijken en bladeren in woontijdschriften. Uiteindelijk ga je naar huis met je eigen moodboard: superhandig! In ons geval was vooral mijn man daar heel erg blij mee. Hij heeft altijd snel een beeld in zijn hoofd van hoe hij iets wil; ik vind dat vaak moeilijk. Dus voor hem was het heel prettig om uitgebeeld te zien wat ik mooi vind. Wil je weten hoe het er tijdens zo’n workshop aan toegaat, lees dan mijn uitgebreide verslag.

In maart houdt Yolande weer twee workshops; ik kan het van harte aanbevelen. Op deze pagina lees je waar en wanneer ze plaatsvinden. En oh ja: ga je niet in Hoef en Haag wonen maar vind je het sowieso leuk, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*