Kijkmiddag: voor het eerst ons huis in

 

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover: de eerste kijkmiddag! We mochten voor het eerst ons nieuwe huis in Hoef en Haag in. Op een natte, winderige middag mochten we de bouwplaats van het Dorpshart, fase 2A op. Dat betekende dus: laarzen aan en stampen maar!

We werden ontvangen door de bouwadviseur en medewerkers van de bouw. Zij liepen rond op de bouwplaats om eventuele vragen te beantwoorden. Leuk om voor het eerst in je toekomstige huis rond te lopen én je buren te ontmoeten! Hieronder wat foto’s en een video van onze eerste kijkmiddag, gemonteerd door mijn zoon Aart.

Voorkant huis, met Toon voor de deur
Achterkant
Aart gaat via de achterkant het huis in
Keukenraam en voordeur
Naar de eerste verdieping
Aart en Toon ‘in’ de badkamer
De zolder op

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*